detector.media
25.06.2020 17:45
Тетяна Чорновол оскаржить у суді підозру про перешкоджання працівнику ЗМІ Шарія
Тетяна Чорновол оскаржить у суді підозру про перешкоджання працівнику ЗМІ Шарія
Печерський районний суд Києва має розглянути скаргу 26 червня, об 11:00.

Колишня журналістка та народна депутатка Тетяна Чорновол оскаржить у суді повідомлення про підозру, що їй оголосили в межах кримінального провадження про перешкоджання працівнику видання «Шарий.net» Дмитру Кучеру. Про це пані Чорновол 25 червня написала на своїй сторінці в Facebook.  

«Підтримайте мене, бо коли тебе принижують як жінку, а потім репресують це навіть гірше, ніж фальсифікація звинувачення в умисному вбивстві... Завтра в Печерському суді, об 11 ранку, я буду оскаржувати підозру мені по кримінальній справі, де мене звинувачують в перешкоджанні журналістській діяльності. Потерпілий – гр. Кучер, на виборах був в списку Шарія. Це він знімав у мене під спідницею. А потім це відео транслювалося по ютуб-каналам Шарія та шаріївців зі збоченими коментарями аля-портнов», – говорить вона.

Нагадаємо, 25 лютого 2020 року Державне бюро розслідувань повідомило про підозру народній депутатці 8-го скликання Тетяні Чорновол у перешкоджанні законній професійній діяльності журналіста.

Раінше, 18 жовтня 2019 року, кореспондент «Правового контролю» звернувся до колишньої народної депутатки Тетяни Чорновол із запитанням про нагородну зброю –та почув у відповідь нецензурну лайку. Видання «Правовий контроль» пов'язане із блогером Анатолієм Шарієм. Представник цього ЗМІ Сергій Шевчук намагався взяти коментар у Тетяни Чорновол, відео інциденту виклав у Facebook працівник «Шарий.net» Дмитро Кучер.

Фото: Тетяна Чорновол / Facebook

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY