detector.media
23.06.2020 11:35
До 28 червня – продовжено набір на програму Фонду Thomson Reuters «COVID-19 HUB»
Фонд також оголосив схему надання міні-грантів в рамках проєкту COVID-19 crisis reporting Hub.

Фонд Thomson Reuters продовжив набір журналістів з Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, України на 12-тижневу навчальну онлайн-програму «COVID-19 HUB», головною метою якої є надати теоретичні знання і практичні навички з всебічного висвітлення спалаху коронавірусної інфекції та наслідків пандемії. Прийом заявок триватиме до 28 червня включно.

Міні-гранти в розмірі 350 британських фунтів надаватимуть усім учасникам навчальної програми на покриття всіх витрат для створення матеріалу про пандемію COVID-19 та її наслідки (можуть висвітлюватися політичні, соціально-економічні, медичні, культурні та будь-які інші аспекти). Заповнити заявку можна тут до 28 червня 2020 року.

Троє обраних учасників програми на конкурсній основі зможуть отримати гранти на створення великоформатних або мультимедійних матеріалів (лонгріди, розслідування, візуалізації великих масивів даних, міні-фільми тощо) у розмірі 1000 британських фунтів. Для отримання цього гранту учасники повинні подати окрему заявку під час навчальної програми. Умови та дедлайн для цього гранту буде оголошено відібраним учасникам програми під час курсу. 

Програма COVID-19 Hub включає такі аспекти пандемії коронавірусу та її наслідків, як економічна криза, гуманітарні аспекти, медичні та наукові питання, уміння вирізняти фейки, працювати з великими масивами даних, писати лонгріди та дбати про власну психологічну рівновагу в роботі з травмуючими темами. Також передбачені зустрічі зі спікерами міжнародних організацій у форматі пресконференцій або інтерв’ю, які можна буде використовувати в своїй поточній роботі. 

Детальніше про програму читайте тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY