detector.media
23.06.2020 10:25
ІМІ зафіксував 31 порушення свободи слова, пов'язане з карантином
ІМІ зафіксував 31 порушення свободи слова, пов'язане з карантином
Загалом найбільше порушень зафіксували в Києві та області.

В Україні з початку карантину, 12 березня 2020 року, зафіксовано 31 порушення свободи слова. Про це повідомляє ГО «Інститут масової інформації» 23 червня.  

Шість випадків зафіксовані в Кривому Розі, Полтаві, Хмельницькому, Одесі, Дніпрі та на Київщині:

Загалом найбільше порушень зафіксовано в Києві з областю та на Дніпропетровщині (по шість), на Херсонщині – чотири, три – на Львівщині, по два випадки – у Чернівецькій області, на Полтавщині, Хмельниччині та Одещині, і по одному випадку – на Донбасі, в Черкасах, Миколаєві та в Запоріжжі.

ІМІ закликало журналістів, чиї професійні права порушують – звертайтеся на гарячу лінію за телефоном (050) 447 70 63 та писати на електронну адресу info@imi.org.ua.

Нагадаємо, у першому кварталі 2020 року Інститут масової інформації зафіксував 62 випадки порушення свободи слова в Україні. Переважна більшість цих порушень (43) стосувалася фізичної агресії проти журналістів. У квітні ІМІ зафіксував в Україні 18 випадків порушень свободи слова, з них 16 стосувалися фізичної агресії проти журналістів. У травні – 11 випадків порушень свободи слова, з них сім – стосувалися фізичної агресії проти журналістів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY