detector.media
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
22.06.2020 11:57
Верховна Рада оновила свій офіційний сайт
Розробником нового сайту стала компанія Kitsoft, яка розробляла й сайт уряду.

З 19 червня 2020 року запрацював оновлений сайт парламенту.

За словами керівника управління комп’ютеризованих систем апарату парламенту Олексія Сидоренка, нова модернізована версія сайту розроблена для всіх типів мобільних пристроїв, сайт має менш громіздку структуру, він більш повніший і відкритіший. «Крім того, додався новий розділ «Медіа-центр», в якому зібрана вся корисна інформація для журналістів (анонси, новини, відео тощо)», – сказав він у коментарі «Детектору медіа».

Як розповів пан Сидоренко, сайт належить управлінню справами Апарату парламенту. «Сайт ще в процесі модернізації, яка має завершитися до початку четвертої сесії, тобто до початку вересня 2020 року. Синхронно відбувається перехід на електронний документообіг та систему «електронний законопроект». Тобто відбуваються комплексні зміни», – уточнив Олексій Сидоренко, додавши, що журналісти можуть звертатися зі своїми зауваженнями чи пропозиціями щодо покращення роботи парламентського сайту.

Нагадаємо, 12 листопада 2019 року пресслужба ВР повідомляла про запуск офіційного вебсайта Верховної Ради України, а також – що модернізацію сайту майже завершили.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY