detector.media
20.06.2020 16:56
Нужненко заявив, що напади на нього не розслідуються, а персональні дані опинились у відкритому доступі
Нужненко заявив, що напади на нього не розслідуються, а персональні дані опинились у відкритому доступі
Журналіст вважає, що, можливо, його намагаються дискредитувати.

Фотокореспондент «Радіо Свобода» Сергій Нужненко розповів, що напади на нього не розслідуються, а персональні дані опинились у відкритому доступі. Про це він написав у Facebook.

«Березень 2018 - розгін наметового містечка Саакашвілі. Працівник поліції задув мене газом. Відео. Справа в СБУ. Ніхто з МВС не зателефонував мені й не приніс вибачення. Грудень 2019. Сутички біля Верховної ради. Розбиті окуляри і пошкоджена камера. Справа в ДБР. Бюро нічого не помітило. Ніхто з МВС не вибачився. Після всім відомого фото через кілька годин після того, як світлина обійшла мережу, - мені телефонує заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко із запитанням, чи це я зробив фото? Та й іншими запитаннями в руслі - чи це не фотомонтаж», - написав він.

Нужненко додав, що йому також писав блогер і автогонщик Олексій Мочанов, який прислав журналісту номер його особистого телефону.

«На моє запитання: звідки в нього мій номер - він сказав, що хтось прислав йому в особисті повідомлення і що, мовляв, керівництво МВС знає мої контакти. Мій телефон дійсно є в МВС, бо ж скаржився на них. А ще пан Мочанов просив фото, де присутні на акції б’ють поліцейських... шукають докази? Може бути. Хочуть мене дискредитувати? Можливо. Але чому мої персональні дані виявилися у відкритому доступі і інші питання залишаються без відповіді», - зазначив Сергій Нужненко.

Як писав ДМ, під час сутичок біля Верховної Ради 17 грудня 2019 року журналісту «Радіо Свобода» Сергію Нужненку розбили камеру й окуляри. Згодом він повідомив, що має забій правої руки і синці. Журналіст подав заяву до поліції. Водночас ДБР відмовилось розслідувати справу Нужненка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY