detector.media
19.06.2020 19:28
Стрічку «Сторонній» відібрано до конкурсної програми Ravenheart International Film Festival у Норвегії
Стрічку «Сторонній» відібрано до конкурсної програми Ravenheart International Film Festival у Норвегії
Це найбільший жанровий фестиваль у Скандинавії, у програмі якого - найкращі фантастичні, фентезі та хоррор-фільми з усього світу.

Фільм Дмитра Томашпольського відібрано до конкурсної програми Ravenheart International Film Festival, який пройде в столиці Норвегії з 27 по 30 серпня. Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

Це вже 12-й міжнародний кінофестиваль, у якому бере участь українська стрічка «Сторонній». До цього вона була відібрана до фестивалів у Південній Кореї, США, Японії, Канаді, Індії, Естонії, Колумбії. Фільм отримав 9 нагород, серед яких - відзнаки за найкращий фантастичний фільм, найкращий сценарій, найкращу режисуру, найкращу операторську роботу та ін.

У фільму з'явився сейлз-агент - британська компанія One Eyed Films, яка займається його дистрибуцією у світі.

Нагадаємо, кінопроєкт «Сторонній» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно і отримав державну фінансову підтримку розміром 10 млн грн при загальній вартості виробництва 20 млн грн. У кінотеатральний прокат стрічка вийде в 2020 році.

Раніше фільм був представлений у Південній КореїСША та Канаді. В Онтаріо на Міжнародному кінофестивалі хоррорів Terror In The Bay Film Festival «Сторонній» отримав нагороду за найкращу операторську роботу.

У Колумбії фільм отримав п'ять нагород Міжнародного кінофестивалю фантастики, хоррорів та фентезі.

Також «Сторонній» отримав нагороду за найкращий оригінальний сценарій у Лос-Анджелесі на кінофестивалі Hollywood Blood Horror.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY