detector.media
19.06.2020 17:19
Решетник розповів, які штрафи прописані у його контракті на проєкті «Холостяк»
Решетник розповів, які штрафи прописані у його контракті на проєкті «Холостяк»
Зокрема, йому не можна поправлятися на понад півтора кілограма, але він порушував цей пункт.

Ведучий реаліті «Холостяк» на телеканалі «СТБ» Григорій Решетник розповів, що в його контракті прописані штрафи за запізнення, зрив зйомок, порушення авторських прав тощо. За його словами, сума штрафу за порушення контракту може сягати 10 гонорарів. Про це він розповів у шоу «Слава+», яке виходить на ютуб-каналі «Люкс ФМ».

Попри те, що ведучому не можна набирати понад півтора кілограма, він колись набрав – чотири. «Прийшов і сказав: "Вибачайте, я схудну"», – згадує пан Решетник.

Він також додав, що в проєкті «Холостяк» важливо «тримати язика за зубами, щоб не заспойльорити сюжет завчасно».

Нагадаємо, учасниця 10 сезону проєкту «Холостяк» Юлія Рибчук розповіла, що учасницям реаліті-шоу заборонено поза кадром бачитися й розмовляти з головним героєм та виходити за межі будинку, за винятком зйомок і побачень. Від старту сезону й до моменту вигону з шоу учасниці живуть без телефонів, навушників, плеєрів, ноутбуків, книг тощо. На проєкт вони беруть із собою літні та зимові речі, адже наперед не знають, куди їх можуть відправити під час зйомок. Крім того, 24-річна модель з Рівного розповіла про маніпуляції з коментарями учасниць.

22 травня відбувся фінал романтичного реаліті-шоу «Холостяк-10» на СТБ. Обручку від «холостяка» отримала 23-річна Дар'я Ульянова з Кривого Рогу.

Фото: Люкс ФМ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY