detector.media
19.06.2020 11:25
У Дніпрі побили журналістку, яка знімала сюжет про порушення карантину в магазині
У Дніпрі побили журналістку, яка знімала сюжет про порушення карантину в магазині
Зокрема, у журналістки відібрали телефон та видалили відзнятий матеріал.

У Дніпрі побили журналістку телеканалу «Відкритий» Христину Малікову, яка знімала сюжет про порушення карантину в магазині «Асорті». Про це канал повідомив 18 червня.

Журналістка представилася та почала знімати на телефон порушення в магазині – готову продукцію не накривали, а продавець і відвідувачі були без масок. Після цього на неї «накинулася з кулаками» продавчиня та власниця магазину. Вони забрали в журналістки телефон та видалили відео.

«На моє запитання "чому ви без засобів захисту, якщо в країні карантин?" продавчиня наділа маску і почала поводити себе агресивно. Вибігла власниця магазину і почала бити мене по руках, щоб забрати телефон. Ще хтось вийшов з-за прилавка і схопив мене за комір. За підсумком, у мене відібрали мобільний. Потім власниця забігла в службове приміщення й видалила відео», – розповіла пані Малікова.

Власниця магазину пояснила свою поведінку тим, що «Асорті» – приватне підприємство і знімати там нібито заборонено.

Національна поліція Дніпропетровської області повідомила, що вирішує питання про внесення правопорушення до Єдиного реєстру досудових справ.

Нагадаємо, 18 червня Київська місцева прокуратура №5 завершила досудове розслідування та передала до суду обвинувальний акт щодо підозрюваного в перешкоджанні знімальній групі телеканалу «Україна 24», яка 4 квітня готувала сюжет про відпочинок під час карантину на Оболонській набережній.

Фото: Відкритий

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY