detector.media
18.06.2020 14:01
22–27 червня – онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції»
Участь у тренінгу безкоштовна.

ГО «Інтерньюз-Україна» 22–27 червня проведе онлайн-тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції». Реєстрація на захід триває до 19 червня. Про це ГО повідомляє на сайті.

Під час тренінгу обговорять:

Спікери:

Коли: 22–27 червня 2020 р. (по 3 години на день).

Де: Zoom.

Реєстрація: до 19 червня, до 16:00, за посиланням.

Відбір учасників проходить на конкурсній основі — за змістом надісланих заявок. Пріоритет надаватиметься аналітикам та журналістам, що вже мають великий досвід у проєктах, спрямованих на протидію пропаганді та дезінформації і прагнуть поділитись ним із колегами.

«Найактивніших учасників поглибленого онлайн-тренінгу ми запросимо взяти участь у дослідженні, спрямованому на виявлення армії російських ботів на просторах соціальних мереж для їх подальшого знищення та розробки механізму боротьби з ними. Ми пропонуємо вам використати свої знання та спробувати свої сили на практиці», – йдеться в повідомленні.

За детальною інформацією: Ганна Дьомочка hdiomochka@internews.ua, 099 067 73 75.

Захід реалізується в рамках проєкту «Розповсюдження українського досвіду протистояння гібридним загрозам», який втілює ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Подія також відбувається під егідою ініціативи «Інтерньюз-Україна» UkraineWorld.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY