detector.media
18.06.2020 10:57
Канал «Україна» знімає кримінальний мінісеріал «Кейс»
Канал «Україна» знімає кримінальний мінісеріал «Кейс»
Виробництвом 4-серійної мелодрами на замовлення каналу «Україна» займається компанія «АРТ Територія».

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, 30-річна Ірина – стюардеса на міжміських автобусних рейсах. Колишній чоловік Антон покинув її одразу після народження сина Гриші, знайшовши більш вигідний варіант в особі наївної Аліни. Дівчина утримує Антона, беручи на це гроші у своєї матері Лізи.

Ліза – донька меблевого магната Віктора Романенка, який шукає спадкоємця чоловічої статі, щоб після смерті передати йому свій бізнес. Романенко майже не спілкується з донькою та онукою, але згадавши, що чотири роки тому Аліна була вагітна і чекала на хлопчика, вирішує зробити його спадкоємцем імперії. Про те, що тоді в Аліни стався викидень, чоловік дізнатися не повинен. Ліза вступає у змову з Антоном – тепер вони мають намір позбавити Ірину батьківських прав і забрати у неї сина, видавши Гришу за спадкоємця Романенка.

Ролі виконують: Олександра Буличова, Дмитро Сова, Костянтин Октябрьский, Дарія Легейда, Ірина Мельник, Олег Мамикін та інші.

Режисер-постановник картини – Олександр Кирієнко. Оператор-постановник – Костянтин Пономарьов. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов.

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY