detector.media
14.06.2020 14:20
Дубінський очолив осередок «Слуги народу» у Київській області
Дубінський очолив осередок «Слуги народу» у Київській області
Від президента він начебто отримав завдання показати найвищий результат партії по всій країні на місцевих виборах.

Колишній журналіст, а нині народний депутат Олександ Дубінський очолив осередок «Слуги народу» у Київській області. Про це повідомляється на сайті партії.

Рішення про призначення ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

«Президент поставив переді мною завдання – Київська область має показати найвищий результат партії по всій країні (на місцевих виборах - ред.). І це цілком реально, враховуючи якість команди, яку мені вдалось зібрати в штабі області, і волю до перемоги, яку ми продемонстрували з колегами по депутатському корпусу, коли перемогли навколо Києва найпотужніших кандидатів Порошенка», - розповів Олександр Дубінський.

Наразі він також є заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, заступником члена Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї ЄС — Східні сусіди.

До обрання народним депутатом Дубінський працював у журналістиці. У 2010 році став креативним продюсером департаменту журналістських розслідувань телеканалу «1+1», а у 2014 — ведучим програми «Гроші». У 2009 році очолював редакцію тижневика Kyiv Weekly. З 2004 по 2009 рік працював у газеті «Экономические известия».

Нещодавно він також оголосив про участь у праймеріз на кандидата в мери Києва.

Детальніше про те, хто такий Олександр Дубінський, - у досьє «Детектора медіа».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY