detector.media
14.06.2020 10:38
В Одесі невідомі перешкоджали знімальній групі ZIK під час інспекції ринку
В Одесі невідомі перешкоджали знімальній групі ZIK під час інспекції ринку
На каналі інцидент називають «нападом», однак до поліції не звертатимуться.

В Одесі під час інспекції місцевого ринку знімальній групі телеканалу ZIK перешкоджала група невідомих. Про це під час повідомила кореспондентка Алла Жизневська, передає сайт телеканалу.

За словами журналістки, вона звернулася до Держпродспоживслужби, щоб перевірити, що на ринку продають безпечні продукти, адже відповідних документів у однієї із продавчинь не було. Згодом, розповідає Жизневська, на ринку з'явилися «невідомі молодики», які перешкоджали їй працювати. 

«В один момент з'явилися 6 чоловіків різної статури, почали виштовхувати нас за двері. Не представившись, не пояснивши, у чому справа, сказали, що тут знімати не можна, і почали нас виштовхувати. Ми вийшли на вулицю, хлопці нас оточили. Я викликала поліцію. Поки ми очікували патрульних, вони 15 хвилин стояли, оточивши нас, знімали на телефон. Я представилася, показала своє посвідчення, хлопці нам не представилися. В один момент хтось їм зателефонував, і вони синхронно розійшлися у різні сторони», – розповіла кореспондентка ZIK.

Алла Жизневська додала, що заяву до поліції не писатиме. Вона подякувала поліції Одеси, яка допомогла журналістам відпрацювати на ринку.

Нагадаємо, в Україні протягом 5 місяців 2020 року розслідувалось понад 400 справ щодо злочинів проти журналістів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY