detector.media
12.06.2020 14:20
До 26 червня – набір на програму Фонду Thomson Reuters «COVID-19 HUB»
Фонд Thomson Reuters набирає журналістів з Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, України на 12-тижневу навчальну онлайн-програму «COVID-19 HUB», головною метою якої є надати теоретичні знання і практичні навички з всебічного висвітлення спалаху коронавірусної інфекції та наслідків пандемії. Прийом заявок триватиме до 26 червня. Сама програма відбудеться з 7 липня по 25 вересня 2020.

Навчальний курс сфокусований на практичне застосування отриманих знань, а також на роботу над помилками під час збору інформації, написання та оформлення матеріалу. Учасники будуть зустрічатися один раз на тиждень для 90-хвилинного онлайн майстер-класу або зустрічі з експертами, а також один раз на два тижні для 90-хвилинного практичного онлайн-семінару з ментором в групах по 5 учасників. Від усіх учасників програми під час курсу очікується написання 2-3 матеріалів за підтримки менторів.

Програма проєкту буде включати такі модулі:

У рамках програми передбачено міні-гранти на створення матеріалів.

Навчальний курс розрахований на журналістів з досвідом роботи від двох років.

Кандидати мають відповідати таким вимогам:

Керівниця Хабу – українська журналістка, медіатренерка і медіаконсультантка Ніна Кур’ята. Координатор Хабу – менеджерка проєктів, фотожурналістка і медіаконсультантка Еміне Зіятдінова.

Дати програми з 7 липня по 25 вересня 2020.  Максимальна кількість учасників програми — 20 людей. Участь у програмі безкоштовна. Учасники зобов’язані 12 тижнів відвідувати заняття.

Реєстрація: до 26 червня 2020 року включно за посиланням. Успішні кандидати будуть повідомлені електронною поштою 1 липня 2020 року. Фонд Thomson Reuters не коментує результати відбору.

Для подання заявки необхідні такі документи:

Якщо у вас виникли труднощі з поданням заявки – писати на адресу TRFMedia@thomsonreuters.com з темою «EAP Crisis Hub Program» (без неї ми не можемо гарантувати швидкої відповіді).

Навчальний курс провадиться за підтримки Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності націй Великої Британії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY