detector.media
09.06.2020 16:30
Канал «1+1» знімає новий сезон серіалу «Великі Вуйки»
Канал «1+1» знімає новий сезон серіалу «Великі Вуйки»
Прем’єра нового сезону відбудеться на каналі восени.

Про це повідомляє пресслужба каналу «1+1».

Зйомки ведуться з дотриманням нових вимог роботи знімальних груп в умовах адаптивного карантину.

Серіал є власною розробкою «1+1», це спінофф ситкому «Останній москаль».  Над його виробництвом працює команда «1+1 Продакшн».

За сюжетом, вперше за всю історію села до населеного пункту хочуть прокласти новеньку дорогу. Але корумпований чиновник з області віддає право на будівництво дороги до сусідніх Малих Вуйок. Побоюючись відтоку молодих кадрів, а з часом і вимирання села, голова збирає ініціативних односельчан та їде до Києва вирішувати проблему. 

У другому сезоні, після того, як гуцульська делегація у складі Івана Петрука, Боді, Штефка та Василя Микитюка у столиці домоглася прокладання у Великих Вуйках дороги, приватний інвестор збудував готель, і село от-от може стати європейським курортом. 

Ролі в серіалі виконують: Юрій Горбунов, Володимир Горянський, Назар Задніпровський, Лілія Ребрик, Володимир Ніколаєнко, Наталія Корецька, Надія Мейхер, Арам Арзуманян, Інна Приходько, Іван Шаран.

Продюсерами серіалу від каналу «1+1» виступають Максим Кривицький, Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Креативний продюсер – Юрій Горбунов, виконавчий продюсер – Володимир Андріюк. Над сценарієм працювали Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк та Олексій Приходько. Режисерсько-операторська група - Дмитро Шмурак та Мітя Маніфест. 

Нагадаємо, 16-серійна комедія «Великі вуйки» виробництва «1+1 продакшн» вийшла в ефір каналу «1+1» 14 жовтня 2019 року. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY