detector.media
07.06.2020 14:19
Кенсінгтонський палац подав до суду на журнал Tatler через статтю про Кейт Міддлтон
Кенсінгтонський палац подав до суду на журнал Tatler через статтю про Кейт Міддлтон
Герцогиня Кембриджська залишилася «засмучена і обурена» матеріалом про себе.

Кенсінгтонський палац подав до суду на журнал Tatler через статтю про герцогиню Кембриджську Кетрін. Про це повідомляють таблоїди The Sun та Daily Mail.

Стаття вийшла у номері Tatler за липень-червень 2020 року, також її розміщено на сайті. У позові палац вимагає видалити матеріал із сайту.

У статті йдеться про те, що 38-літня Кейт Міддлтон почувається «виснаженою і спійманою в пастку» в королівській родині, а також видання називає причину сварки герцогині з Меган Маркл перед весіллям з принцом Гаррі. Нібито невістки королеви не зійшлися в думці, чи повинні принцеса Шарлотта та інші дівчатка надягати колготи до вбрання подружки нареченої. Також в статті стверджується, що Кейт Міддлтон стала «небезпечно худою, зовсім як принцеса Діана».

За даними видання The Sun, Кейт «шокована» і дуже «незадоволена» статтею Tatler. Тим більше що головний редактор журналу - Річард Деннен - її давній друг по університету. 

Коментуючи позов, представник Tatler заявив, що скарга «безглузда». За його словами, Кенсінгтонському палацу було відомо, що видання кілька місяців працює над обкладинкою для статті «Катерина Велика», і палац начебто просили посприяти роботі.

Раніше французький суд оштрафував видання за фото оголеної Кейт Міддлтон через п’ять років після публікації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY