detector.media
05.06.2020 11:52
«Україна 24» запускає п’ятничне токшоу «Україна завтра»
«Україна 24» запускає п’ятничне токшоу «Україна завтра»
Нове токшоу конкуруватиме в ефірі із Савіком Шустером на каналі «Україна».

5 червня канал «Україна 24» запускає соціально-політичне токшоу «Україна завтра», яке виходитиме щоп’ятниці о 21:00. Про це повідомляє пресслужба каналу.

У новому токшоу канал підбиватиме підсумки тижня та робитиме прогноз, аналізуючи основні теми та розвиток резонансних подій. У студію обіцяють запрошувати перших осіб держави, тих, хто ухвалює рішення, та лідерів думок.

Програма матиме кілька розділів і форматів: дискусію в студії, інтерв'ю, прямі трансляції з місця подій, відповіді на питання глядачів. Ведучі вестимуть програму парними включеннями з трьох різних студій: Олена Цинтила та Олексій Бурлаков, Марія Скиба та Андрій Булгаров, Олег Білецький та Віолетта Логунова.

«Ведучі каналу детально розбиратимуть, що відбувається в Україні насправді, та будуть моделювати, як конкретна ситуація вплине на кожного з нас у майбутньому. Це не тільки професійний огляд подій, а й прогноз для країни», — коментує Юрій Сугак, головний редактор «Новинної Групи Україна», до якої входять канал «Україна 24», продакшн новин телеканалу «Україна» «Сьогодні» та сайт segodnya.ua.

Нагадаємо, що по п’ятницях о 21:00 на каналі «Україна» виходить соціально-політичне токшоу «Свобода слова Савіка Шустера». Канали «Україна» та «Україна 24» входять до одного медіахолдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова.

Нагадаємо, у квітні канал «Україна 24» запустив авторський проєкт «Час Голованова», що виходить з понеділка по четвер о 21:00, та щоденний підсумковий проєкт «Україна з Тиграном Мартиросяном».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY