detector.media
05.06.2020 12:27
StarLightMedia знімає веб-серіал для Нового каналу
StarLightMedia знімає веб-серіал для Нового каналу
Комедійний серіал Fake розповість про фальшиве інстаграмне життя. Прем'єра відбудеться влітку на ютуб-каналі Нового каналу.

Про це повідомляє пресслужба Нового каналу. 

За сюжетом серіалу Fake, головна героїня Ліза намагається будь-яким способом пробитися у світ шоубізу і стати зіркою соцмереж. Її бажання створити віртуальне яскраве життя, постійний обман себе і оточуючих починають змінювати і її реальне життя.

Над створенням сценарію працювала digital-команда Нового каналу разом зі сценаристом Інною Мельник (креативним продюсером серіаліті «Київ вдень та вночі») і режисером-постановником Андрієм Оленичем («Топ-модель по-українськи»). Ідея належить Оксані Касаткіній, Олексію Бардишеву та Олені Кривенчук. 

Ролі в серіалі зіграють зірки «Перших ластівок» і «Новенької» Аня Остапенко, Макс Девізоров, Женя Лісничий, а також Ліля Цвелікова та Настя Іванюк.

В умовах каратину підготовка до зйомок відбувалася онлайн. Зйомки розпочалися 4 червня. Кількість людей на майданчику обмежена,  знімати маски можуть тільки актори в кадрі, регулярно проводиться температурний скринінг, використовуються дезінфектори. 

Прем'єра серіалу відбудеться влітку на ютуб-каналі Нового каналу. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY