detector.media
05.06.2020 11:11
Держкіно розширило список переможців першого туру 13-го пітчингу
Держкіно розширило список переможців першого туру 13-го пітчингу
До переліку кінопроєктів, що пройшли до другого туру, додали 9 короткометражних стрічок.

Таке рішення Рада з державної підтримки кінематографії затвердила на своєму засіданні 4 червня. Відео засідання опубліковано на сайті Держкіно. 

Експертні комісії рекомендували пропустити до другого етапу Тринадцятого конкурсного відбору проєктів, що претендують на державну підтримку, ті, які в першому турі набрали 3,5 балів і більше. А також кінопроєкти, які не стали переможцями Одинадцятого пітчингу через перегляд результатів минулого року: «Куди б ти не пішла», «На грані», «Ной не нив і ти не ной», «Повернення», «Свято Хризантем», «Хороші дівчатка потрапляють в Рай», «Виклик», «Лалібела», «Ма», «На другий день після смерті», «Пані, гроб і контрабас», «Про життя, про режисуру і трохи про Бога», «Янгол».

Рада з держпідтримки кінематографї затвердила перелік проєктів, а також додала до 67 короткометражних проєктів ще 9 - ті, які набрали прохідний бал 3,43. За словами члена Ради Андрія Халпахчі, це можливість для режисерів-дебютантів попрактикуватися в публічних пітчингах.  

Нагадаємо, в Тринадцятому пітчингу беруть участь повнометражні та короткометражні фільми-дебюти. Повний перелік балів першого туру можна подивитися тут

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY