detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
04.06.2020 17:10
У Львові намагалися пограбувати будинок родини гендиректора «ТРК Люкс»
У Львові намагалися пограбувати будинок родини гендиректора «ТРК Люкс»
У момент нападу вдома була лише секретарка наглядової ради «ТРК "Люкс"» і міноритарна акціонера усіх ЗМІ медіахолдингу Оксана Андрейко.

У Львові в ніч на 4 червня невідомі напали на приватний будинок родини генерального директора медіахолдингу «ТРК Люкс» Романа Андрейка. Про це пише Zaxid.net.

У коментарі «Детектору медіа» поліція Львівської області повідомила, що вже порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Робочі версії в цій справі пресслужба озвучувати відмовилася, посилаючись на таємницю слідства.

«Вночі близько 02:30 невідомі грабіжники витиснули віконну раму підвального приміщення і проникли у будинок, де перебувала лише Оксана Андрейко. Вони силою намагалися змусити розказати про гроші у будинку, але жінці вдалося натиснути "тривожну кнопку" і викликати поліцію. Наряд приїхав швидко, але грабіжники встигли втекти, побачивши патрульний автомобіль. Їм вдалося вкрасти лише гроші з гаманця, що лежав на видному місці», – повідомляє видання.

У момент нападу пан Андрейко був у Києві. Він не пояснив «Детектору медіа», з чим пов’язує напад на свій будинок, адже лише зараз їде до Львова.

Нагадаємо, у Львові 8 грудня 2019 року знайшли бойовий автомат з глушником та коліматорним прицілом з патронами на горищі будинку, де розташовані редакції медіахолдингу ТРК «Люкс».

Фото: Укрінформ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY