detector.media
03.06.2020 19:21
Радіо «FM Галичина» оновило сітку до літнього сезону
Радіо «FM Галичина» оновило сітку до літнього сезону
Оновилися ранкове та денне шоу, також анонсується ряд спецпроєктів.

1 червня на радіо «FM Галичина» стартував новий сезон «Слухай літо», повідомляє пресслужба.

У ранковому шоу «Легкі на підйом» з'явилась рубрика «Сон в руку»: ведучі жартома розгадують сни слухачів, які ті надсилають на студійний вайбер.

Також у ранковий ефір повертаються щоденні прем'єри пісень українських виконавців. Композиції щобудня о 9:40 презентують самі артисти. Через карантинні обмеження це поки що відбувається у телефонному режимі. Після прем'єри треки потрапляють у ротацію та претендують на лідерство у хіт-параді «Хіти Незалежності».

У денному шоу «Вдалий день» з'явилася забавка під назвою «Догори дригом». У ній слухачі радіостанції наввипередки розшифровують відомий афоризм або ж прислів'я, яке ведучий зашифровує словами-антонімами.

Також команда радіостанції анонсувала спецпроєкт «Свій до свого ПРО своє». Він покликаний підтримати та прорекламувати український бізнес, який постраждав через кризу внаслідок пандемії. Декілька разів на тиждень в ефірі радіо «FM Галичина» або на інформаційному порталі Galnet виходитиме інформація про актуальні акції, пропозиції, товари, послуги підприємців.

Радіостанція «FM Галичина» – регіональна радіомережа, яка веде мовлення зі Львова та охоплює 14 частот у Львівській, Тернопільській, Рівненській, Волинській областях. 

Весняний сезон на «FM Галичина» мав назву «Відчуй весну».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY