detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
03.06.2020 12:55
«Дом» запустив лінійку програм
«Дом» запустив лінійку програм
Ці проєкти виходять по буднях в ефірі телеканалу та на YouTube.

Державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом» розширив сітку новими проєктами – «5 вопросов на злобу дня», «Официальный разговор» та влогом «А как дома? Крым». Хронометрах цих проєктів – 10-15 хвилин. Про це «Детектору медіа» розповіла виконувачка обов'язків гендиректора мовника Юлія Островська.

Ведучими програми «5 вопросов на злобу дня» стали Микола Сирокваш та Анна Нитченко, які змінюють один одного в ефірі. Ведучий обговорює найважливіші питання з певної теми, яка турбує Україну та окуповані територією, з експертом в цій галузі.

У програмі «Официальный разговор» ведуча Ірина Твердовська обговорює одну конкретну тему з представниками влади, які можуть висловити саме офіційну позицію із заданих питань.

У влозі «А как дома? Крым» ведуча Мілена Амеді розповідає про ситуацію в окупованому Криму, серед тем про які вона вже говорила – туристичний сезон на півострові, водопостачання, призов, вандалізм та незаконні забудови.

Також на телеканалі виходить інформаційно-аналітична програма «На самом деле» та влог Олексія Мацуки про життя на окупованих територіях Донецької та Луганської областей «А как дома? Донбасс».

Випуски новин на каналі «Дом» ведуть п’ять ведучих – Микола Сирокваш, Анна Нитченко, Андрій Джеджула, Світла Леонтьева та Дар'я Вершиленко.

Нагадаємо, новий державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» розпочав мовлення 1 березня. Він створений на базі каналу іномовлення UATV.

Із 16 березня канал «Дом» почав публікувати випуски новин на своєму YouTube-каналі, запущеному на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV.

Виконувачка обов'язків гендиректора телеканалу «Дом» Юлія Островська повідомила, що протягом літа на каналі планують запустити ще низку проєктів, а до осіннього телесезону – власне ранкове шоу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY