detector.media
03.06.2020 11:11
Ocean Media запроваджує бонуси для рекламодавців у літній період
Ocean Media запроваджує бонуси для рекламодавців у літній період
Компанія пропонує 20-25% бонусного розміщення для своїх клієнтів.

Сейлзхаус Ocean Media, який продає рекламу на каналах медіахолдингу StarLightMedia, пропонує рекламодавцям бонуси на літній період. Про це повідомляє пресслужба сейлзхаусу.

Компанії, які реалізують раніше узгоджену активність своїх брендів в телеефірі, отримають 20% бонусного розміщення. Рекламодавці, які влітку інвестують у комунікацію своїх брендів зі споживачами більше від попереднього плану, отримають 25% бонусів. Якщо бренди не мали раніше заявленої активності, але з’являться в телеефірі влітку з бюджетом не менше 2 млн грн на період березень-серпень, вони додатково отримають 20% бонусного розміщення.

«Карантин став нелегким випробуванням для наших клієнтів, але його пом’якшення вже наприкінці травня дало можливість нашим рекламодавцям почати відновлювати продажі, - зазначає директор з продажів Ocean Media Сергій Смелянський. - У цій ситуації ми готові підтримати партнерів, які розуміють важливість безперервної комунікації зі споживачам й продовжують інвестувати в цей непростий період для компаній та економіки в цілому».

Показники телеперегляду, за інформацією сейлзхаусу, у 2020 році «б’ють усі рекорди, і в окремі тижні демонструють зростання до 50%». Саме тому компанія бачить у цьому можливості для своїх клієнтів.

«За даними нашого дослідження, абсолютна більшість наших партнерів розраховує відновити продажі до докризового періоду вже до кінця 2020 року», - додає Сергій Смелянський.

Нагадаємо, на початку карантину  керівник сейлзхаусу Андрій Партика оголосив програму підтримки для клієнтів Ocean Media.

На фото: Сергій Смелянський

Фото: Ocean Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY