detector.media
02.06.2020 17:21
Fashion-директорка Vogue UA назвала бойові дії на Донбасі «громадянською війною» (ДОПОВНЕНО)
Fashion-директорка Vogue UA назвала бойові дії на Донбасі «громадянською війною» (ДОПОВНЕНО)
Наразі вона вже видалила цей пост.

Fashion-директорка журналу «Vogue Україна» Юлія Пеліпас назвала бойові дії на Донбасі «громадянською війною». Про це вона написала у себе в Instagram, передає видання «Букви».

У коментарі «Детектору медіа» «Медіа Група Україна» сказала, що слова Юлії Пеліпас – це не позиція групи. 

«Юлія Пеліпас веде свою приватну сторінку в Instagram. Юлія ​​вже попросила вибачення у всіх українців і зазначила, що припустилася жахливої помилки», - прокоментували у пресслужбі.

Нагадаємо, 4 грудня 2019 року заступниця головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна на своїй сторінці у Facebook поділилася саркастичними думками щодо «помпезного похорону» з «волаючим драматизмом», який вона не могла обійти, прямуючи на роботу. Виявилося, що в дописі журналістки йшлося про прощання з полковником Центру Спеціальних Операцій «Альфа» Денисом Волочаєвим, який загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі. Посмертно йому було присвоєно звання Героя України. Невдовзі журналістка свій допис видалила та додала новий – у якому вибачилася за попередні слова та висловила співчуття. К

Cosmopolitan Ukraine вибачився за пост заступниці головного редактора видання Євгенії Пліхіної в Facebook та повідомив, що він не має відношення до позиції бренду.

5 грудня «Детектор медіа» виявив, що Євгенія Пліхіна видалила свій акаунт у Facebook. Того ж дня її звільнили з посади заступниці головного редактора журналу.

Фото: Букви та hdfashion

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY