detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
02.06.2020 16:08
На каналі «Дом» запустили нову програму. Її ведуть Мацука, Попова, Сіманський і Сирокваш
На каналі «Дом» запустили нову програму. Її ведуть Мацука, Попова, Сіманський і Сирокваш
Протягом літа на каналі планують запустити ще низку проєктів, а до осіннього телесезону – власне ранкове шоу.

Державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом» 1 червня 2020 року запустив нову інформаційно-аналітичну програму «На самом деле», яка має низку тематичних підрубрик – світ, Донбас, Росія, Крим та Україна. Ці підрубрики виходять по буднях, близько 21:00. Вони також доступні в YouTube телеканалу. Про це «Детектору медіа» розповіла виконувачка обов'язків гендиректора мовника Юлія Островська.

Щопонеділка виходить проєкт «Мир: На самом деле», ведучою якого стала колишня заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова. Щовівторка «Донбасс: На самом деле» – засновник інтернет-видання «Новости Донбасса», голова правління «Донецького інституту інформації» Олексій Мацука. Він також став редактором «Мир: На самом деле». Щосереди «Россия: На самом деле» – ім'я ведучого/ ведучої стане відоме 3 червня. Щочетверга «Крым: На самом деле» – медіаконсультант Дмитро Сіманський. Щоп’ятниці «Украина: На самом деле» – колишній ведучий «112 Україна» Микола Сирокваш.

Випуски тривають 45 хвилин, у них ведучі розповідають про основні теми за минулий тиждень та обговорюють їх із запрошеними гостями. Виробництвом програми займається команда каналу «Дом».

Пан Мацука уточнив «Детектору медіа», що над рубриками працюють різні творчі колективи. Він розповів, що в проєкті «Донбасс: На самом деле» робить акцент на гуманітарний вимір ситуації.

Нагадаємо, новий державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» розпочав мовлення 1 березня. Він створений на базі каналу іномовлення UATV.

Із 16 березня канал «Дом» почав публікувати випуски новин на своєму YouTube-каналі, запущеному на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV. Ведучими випусків новин стали Микола Сирокваш, Анна Нитченко й Андрій Джеджула.

Наприкінці квітня на телеканалі стартував блог Олексія Мацуки про життя на окупованих територіях «А як там вдома?».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY