detector.media
02.06.2020 14:10
Канал «Апостроф TV» почав супутникове мовлення
Канал «Апостроф TV» почав супутникове мовлення
Генеральною продюсеркою каналу є Ірина Король.

Інформаційний телеканал «Апостроф TV», який у 2019 році отримав ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років, 1 червня 2020 року запустив мовлення на супутнику Astra 4a. Про це повідомляє «Апостроф». 

Канал планували запустити 15 квітня, проте старт довелося відкласти через карантин.

«Головне завдання менеджменту полягає в створенні повноцінного інформаційного телеканалу шляхом розвитку мультимедійної платформи з доступом до глядача не тільки через супутник, а й шляхом трансляції супутникового сигналу через операторів кабельного ТБ, IPTV, Youtube, Facebook. Також буде максимально використана наявна інтернет-платформа», – йдеться в повідомленні.

Головними партнерами каналу є Міжнародний центр перспективних досліджень та сайт «Апостроф». Новий телеканал забезпечуватиме інтеграцію лінійного телебачення, сайту й аналітичного центру. Зокрема, щойно новина з’являтиметься на сайті видання «Апостроф» – її дублюватимуть у прямому ефірі. Слоган телеканалу – «Дивись, Слухай, Знай».

У найближчих планах каналу запуск декількох авторських проєктів.

Ведучими каналу стали:

Нагадаємо, інтернет-видання «Апостроф» вирішило запустити супутниковий телеканал «Апостроф TV». 23 квітня 2019 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати каналу супутникову ліцензію. Ліцензіатом Нацради стало ТОВ «Апостроф ТВ». Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шефредакторка інтернет-видання «Апостроф» Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська.

Фото: Апостроф

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY