detector.media
02.06.2020 10:35
В Україні запустили нову кастинг-платформу DreamCast
В Україні запустили нову кастинг-платформу DreamCast
Сайт працює з 1 червня в бета-режимі.

Про це повідомляється пресрелізом. 

За словами співзасновниці порталу, кастинг-директорки Ольги Любарової, мета нової платформи — сприяти розвитку української кастинг-індустрії та її інтеграції у міжнародний кінопроцес.

Актори можуть свторювати на платформі власні портфоліо й отримувати персональні сповіщення про актуальні кастинги, а кастинг-директори — систематизувати активні проєкти й акторські заявки. Реєстрація безкоштовна.

«Ідея створення DreamCast виникла декілька років тому. Українські кастинги здебільшого відбуваються на основі власних баз, актуальність яких доводиться підтримувати в ручному режимі або сумбурно, через дописи у відповідних групах і коментарі у соціальних мережах. Це, звісно, так чи інакше працює, проте. Ми прагнули запропонувати кастинг-індустрії альтернативний варіант, що полегшив би комунікацію, та такі складові роботи, як розсилка акторських анкет на пошту чи створення акторських пропозицій для проектів», — пояснила Ольга Любарова.

Функціонал порталу буде розширюватися. Наразі розробляються додаткові можливості для акторських агентів, а невдовзі з’явиться англійська версія.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY