detector.media
01.06.2020 15:12
Остап Дроздов запускає дві авторські програми на 4 каналі
Остап Дроздов запускає дві авторські програми на 4 каналі
Ведучий продовжить випускати влоги на своєму на ютуб-каналі.

Колишній ведучий телеканалу ZIK Остап Дроздов запускає на 4 каналі авторську суб’єктивно-аналітичну програму «Прямим текстом» та проєкт у форматі інтерв’ю Drozdov. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Прем’єра програми «Прямим текстом» відбудеться 1 червня, о 20:00. Вона виходитиме щопонеділка в прямому ефірі 4 каналу та на ютуб-каналі ведучого. Проєкт Drozdov стартує 5 червня, о 21:15, та виходитиме щоп’ятниці.

«Для мене це означає новий "київський період" і новий телеканал, слоган якого – "геть чисто український". Не треба зайве говорити, що таке позиціонування повністю співпадає з моїм. Глядачі мене запитували, коли буде повернення в телевізор – ось цей момент настав», – повідомив пан Дроздов.

Він уточнив, що не переїжджає зі Львова до Києва, а буде їздити на зйомки до столиці в день ефіру.

Нагадаємо, 29 червня 2019 року автор та ведучий політичного ток-шоу «Прямим текстом», хард-ток-шоу «Drozdov» Остап Дроздов повідомив, що вирішив не залишатися на телеканалі ZIK після зміни власника.

22 липня він запустив власну програму в прямому ефірі американського україномовного радіо Ukie Drive, яке має покриття в Чикаго через приймачі та увесь світ через онлайн. 

Фото: Ukie Drive Radio / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY