detector.media
01.06.2020 10:25
Ткаченко й Дубінський оголосили про участь у праймеріз на кандидата в мери Києва
Ткаченко й Дубінський оголосили про участь у праймеріз на кандидата в мери Києва
Місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня.

Народний депутат і почесний президент групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко та народний депутат, блогер і колишній ведучий «1+1» Олександр Дубінський 31 травня оголосили про намір брати участь у праймеріз партії «Слуга народу» щодо визначення кандидата в мери Києва.

«Думаю, настав час повернути гордість за те, яке місто може бути сьогодні та завтра. Містом для людей, а не для ненажерливих чиновників чи забудовників. Місто, в якому жити достойно, красиво і приємно. Тому вирішив брати участь у праймеріз "Слуги народу" на вибори мера міста», – написав пан Ткаченко на своїй сторінці в Facebook.

Олександр Дубінський у відеозверненні говорить, що не задоволений розвитком міста: «Воно йде не туди і під управлінням не тих людей. У нас вже був мер-алкоголік, потім мер-наркоман, потім випадковий мер і, як вінець усього того, що ви бачите навколо себе, мер-ідіот. <…> Тому прийняв для себе рішення взяти участь в праймеріз, які оголосив президент Володимир Зеленський, для того, щоб відібрати кращого кандидата від партії Слуга народу для участі у виборах мера столиці України».

Зазначимо, що 19 травня 2020 року депутати зі «Слуги народу» запропонували президенту Володимиру Зеленському провести внутрішньопартійний відбір кандидатів на вибори мера Києва та інших міст.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року Олександр Ткаченко подав декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). У документі він вказав, що претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації. Раніше він допускав, що буде балотуватися в мери Києва. 

Фото: Українська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY