detector.media
29.05.2020 13:18
«Україна 24» запускає ранкове шоу на вихідних
«Україна 24» запускає ранкове шоу на вихідних
У проєкті «Сьогодні. Ранок. Вихідний» буде низка спеціальних рубрик.

Телеканал «Україна 24» 30 травня запустить ранкове інформаційно-розважальне шоу «Сьогодні. Ранок. Вихідний», ведучою якого стала Юлія Галушка. Програма виходитиме на вихідних з 8:30 до 11:00. Про це повідомляє пресслужба каналу.

«У нас була дуже важлива мета — створити унікальне ранкове шоу, яке буде не просто розважальним, а інформаційним. Новинні канали рідко працюють з подібними продуктами, але ми хочемо бути ближчими до щоденних потреб глядачів, і готові до експериментів. Над форматом працювала команда професіоналів, яким вдалося створити інформаційний продукт з акцентом на корисність для кожного українця», — сказва головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

У проєкті «Сьогодні. Ранок. Вихідний» будуть розділи про здоров'я, кулінарію, стосунки, спорт та технології. Основним акцентом кожного розділу стане корисність та ефективність рекомендацій.

«Ми наповнимо суботи та неділі важливою і пізнавальною інформацією, до новин додамо лайфхаки і поради експертів: як найкраще провести цей̆ вихідний̆ у різних куточка України, чим розважитись і на що звернути увагу», — сказала пані Галушка.

Нагадаємо, «Україна 24» — інформаційний телеканал, який запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». 16 грудня 2019 року телеканал «Україна 24» розпочав цілодобове ефірне мовлення на всій території України, у кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV та ОТТ-платформі Oll.tv. У січні 2020 року канал отримав супутникову ліцензію на мовлення у відкритому, некодованому вигляді.

Фото: Україна 24

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY