detector.media
29.05.2020 12:28
«1+1» покаже прем'єру серіалу «Олена прекрасна»
«1+1» покаже прем'єру серіалу «Олена прекрасна»
Прем'єра 4-серійної ліричної комедії «Олена прекрасна» виробництва Art Forms відбудеться на каналі «1+1» 31 травня о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, письменник Дмитро Реснічкін створює популярні жіночі романи, але залишається невідомим через непривабливу зовнішність. Його твори виходять під іменем та з фотографією на обкладинці видавця Едуарда Громова. Вродлива дружина Дмитра Олена мріє стати знаменитою завдяки успішній кар’єрі чоловіка, відвідуючи з ним презентації та інші світські заходи. Задля цього вона переконує Дмитра зважитись на пластичну операцію та більше не соромитись своєї зовнішності. Але сімейна пара навіть не підозрює, чим обернеться таке рішення.

Ролі у серіалі виконують актори Олександр Давидов, Антон Батирєв, Єлизавета Майська, Ольга Ларіна, Костянтин Октябрський, Юрій Феліпенко, Ігор Іващенко, Слава Красовська, Михайло Аугуст, Анатолій Борсюк, Станіслав Флоренцев та інші.

Режисер – Віра Яковенко, сценаристи – Тетяна Гнєдаш та Іван Шишман. Продюсери – Тетяна Гнєдаш, Денис Пономаренко, Дар'я Орешкевич та Сергій Ухін. Режисер – Віра Яковенко, сценаристи – Тетяна Гнєдаш та Іван Шишман.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY