detector.media
28.05.2020 20:57
Новий формат «Радіо НВ»: більше музики та розваг, менше аналітики
Новий формат «Радіо НВ»: більше музики та розваг, менше аналітики
Розмовного контенту в ефірі буде трохи більше, ніж музики.

«Радіо НВ» з 1 липня працюватиме у форматі talk & music: розмовний контент буде супроводжуватися музикою. Розмовна частина займатиме 53% ефіру, музична – 47%. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив головний редактор радіостанції Олексій Тарасов.

Радіостанція створюватиме більше розважальних програм, навіть на серйозні та складні теми. «Раніше в нас було багато аналітичних програм в ефірі. Тобто раніше “Радіо НВ” більше інформувало, менше розважало. А зараз ми будемо трохи більше розважати. Навіть якщо ми беремо складні теми», – пояснив пан Тарасов.

«Наше головне завдання – змінити динаміку та максимально зменшити кількість нудного в ефірі», – додав головред.

Детально про нову сітку мовлення радіостанції, програми, які залишаться в ефірі, та ідеї для нових проектів – читайте в інтерв’ю Олексія Тарасова.

Нагадаємо, наприкінці березня 2020 року стало відомо, що з 1 липня «Радіо НВ» переформатується і відмовиться від формату суто розмовного радіо. З 15 квітня головним редактором «Радіо НВ» замість Валерія Калниша став Олексій Тарасов – він і займається переформатуванням радіостанції.

Через карантин «Радіо НВ» призупинило виробництво майже всіх авторських проєктів, замість них в ефірі транслювали повтори раніше записаних програм. Згодом через переформатування з радіостанції звільнили третину колективу. Музичним редактором радіостанції став Віталій Бардецький.

«Радіо НВ» було розмовним радіо інформаційно-просвітницького формату, транслювало новини, прямоефірні та записані авторські та дискусійні програми. Розпочало мовлення в березні 2018 року на базі переформатованого «Радіо Ера». Перед тим у вересні 2017 року інвестиційна компанія Dragon Capital, якій належали журнал і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY