detector.media
28.05.2020 16:02
Канал «Київ» готує спецпрограмування до Дня міста
Канал «Київ» готує спецпрограмування до Дня міста
Мер столиці Віталій Кличко розповів, що святкування Дня Києва відбудеться в онлайн форматі.

Телеканал «Київ» 30-31 травня підготував спеціальний ефір «Київ. Weekend», ведучими якого стануть Сергій Дойко, Олена Вознесенська, Олег Борисов, Наталя Лятуринська, Макс Прокопенко, Євгенія Золотоверхао і Слава Соломка. Канал покаже концерт, «Пробіг під каштанами», вручення театральної премії та низку репортажів. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Спеціально до Дня Києві телеканал підготував серію тематичних сюжетів «Прогулянки містом», «Київські історії», «Видатні кияни», які покаже 30 травня. «Глядачі побачать всі 10 столичних районів з висоти пташиного польоту. Дізнаються, що за рік в кожному з них змінилося. Журналісти телеканалу зустрінуться з місцевими активістами, розкажуть про перемоги жителів, а також за що ще доведеться киянам боротися. А деяким перехожим на вулицях вдасться взяти участь у вікторинах з призами», – йдеться в повідомленні.  

31 травня транслюватимуть «Пробіг під каштанами», який цього року проведуть в онлайн форматі. Усі зібрані кошти від проєкту направлять на боротьбу з COVID-19.

Крім того, у прямому ефірі ведучий «Kyiv morning show» на радіо «Київ 98 FM» Ігор Сємьонич проведе концерти українських музикантів, а саме: Кіше, Тараса Тополі, Панчишина, «Тонка», Hurtom, KYIVMISTAh, Adam, On і Ona, «Гурт O», «Numer 482», Green Grey & Vexlyarskiy та інших. Green Grey & Vexlyarskiy також презентують новий гімн Києва під назвою «777». 

Фото: Українська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY