detector.media
27.05.2020 17:04
Власник «Нашого формату» пояснив звільнення топменеджерів перезапуском видавництва
Власник «Нашого формату» пояснив звільнення топменеджерів перезапуском видавництва
На думку Владислава Кириченка, видавництво останні три роки рухалось у хибному напрямку.

Засновник і власник «Нашого формату» Владислав Кириченко розповів, що перезапускає роботу видавництва. Нову команду видавництва очолить Оксана Булава. Заяву пана Кириченка 27 травня оприлюднили на сторінці видавництва в Facebook.

Раніше вже колишня головна редакторка «Нашого формату» Ольга Дубчак пояснила причини звільнення — публікацією книги російської науковиці та приниженням з боку власника, який порівняв працівників компанії з індиками та фермою.

Владислав Кириченко про ці події в заяві не згадує. «На мою думку, абсолютно нормально і природно, коли під час перезапуску бізнесу одні люди йдуть з компанії, а інші приходять. Я щиро вдячним всім, без винятку, хто був причетним до карколомного успіху нашого видавництва. Наш Формат 3.0 – це суттєво більше, ніж видавництво, і у нас дуже амбітні плани», – говорить він. 

Крім того, Владислав Кириченко додав, що розпочав змінювати компанію, коли в грудні 2019 року з неї вийшов співвласник Антон Мартинов.

«У 2018 році я зрозумів, що команда мого партнера, та напрямок, в якому рухається компанія, не відповідає моєму баченню майбутнього НФ. Мені дуже важко далося рішення розійтися з Антоном. Але, як двоє цивілізованих людей, ми знайшли рішення, яке, сподіваюся, задовільнило нас обох», – сказав засновника «Нашого формату».

Нагадаємо, 26 травня головна редакторка Ольга Дубчак повідомила, що звільнилася з видавництва «Наш формат» разом з директоркою, маркетинговою директоркою, арт-директоркою, завідувачкою редакції та менеджеркою соціальних мереж. Причини звільнення — публікація книги російської науковиці Анчі Баранової «Коронавірус. Інструкція з виживання», приниження й відсутність «правильнішої й тактовнішої комунікації» з боку власника. Зокрема, Владислав Кириченко порівняв працівників компанії з індиками та фермою.

Фото: Наш Формат / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY