detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
27.05.2020 12:50
Дмитро Андрійченко став головним редактором ТСН.ua
Дмитро Андрійченко став головним редактором ТСН.ua
До цього він працював заступником головного редактора порталу.

Дмитро Андрійченко 26 травня повідомив, що став головним редактором порталу ТСН.ua. У коментарі «Детектору медіа» він розповів, що наприкінці лютого замінив на цій посаді Костянтина Войтенка, проте лише зараз у нього завершився випробовуваний термін і він повноцінно обійняв нову посаду.

Пресслужба «1+1» підтвердила «Детектору медіа», що Дмитро Андрійченко замінив на посаді шефредактора пана Войтенка. Водночас Світлана Панюшкіна продовжує працювати на посаді керівниці проєкту ТСН.ua.

Нагадаємо, 12 липня 2019 року група «1+1 медіа» повідомила, що з 9 вересня 2019 року припиняє співпрацю із заступницею директора департаменту новин групи «1+1 медіа» з нових медіа Катериною Коберник, яка також керувала ресурсом tsn.ua. 24 вересня Катерина Коберник повідомила, що її звільнили з tsn.ua внаслідок скорочення штату. Проте вона вважає, що причина звільнення полягає в давньому конфлікті з колишнім гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком. За її словами, керівником сайту tsn.ua став Костянтин Войтенко.

Катерина Коберник сказала, що tsn.ua був незалежним від Олександра Ткаченка та кінцевого бенефіціарного власника телеканалу «1+1» Ігоря Коломойського – це гарантувала редакційна угода з акціонерами. А після її звільнення ця угода втратила чинність.

Група «1+1 медіа» повідомила, що планує найближчим часом перепідписати угоду з колективом працівників сайту tsn.ua, яка гарантуватиме незалежність редакції. Олександр Ткаченко повідомив «Детектору медіа», що мав претензії до менеджерських компетенцій Катерини Коберник.

27 січня 2020 року колишня головна редакторка сайту «Сегодня.ua» Світлана Панюшкіна стала керівницею проєкту ТСН.ua. «1+1 медіа» також повідомила про створення єдиного інформаційного напрямку під керівництвом генерального директора групи Ярослава Пахольчука.

21 лютого 2020 року Костянтин Войтенко пішов з посади головного редактора tsn.ua, його замінив заступник Дмитро Андрійченко.

З 29 квітня пан Войтенко відповідає за новини і цей напрямок у інтернет-виданні «Бабель»

Фото: Дмитро Андрійченко / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY