detector.media
26.05.2020 11:26
Названо ім’я переможниці 4 сезону «Від пацанки до панянки»
Названо ім’я переможниці 4 сезону «Від пацанки до панянки»
25 травня відбувся фінал четвертого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» на Новому каналі. У заключному випуску за перемогу боролися Юлія Чигринець, Анастасія Іваненко, Вікторія Альохіна та Євгенія Мазур. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Перемогу та винагороду в 100 тисяч гривень здобула 19-річна Євгенія Мазур з Вінниці. «Я заповнювала анкету не в найкращому стані. Була наркоманкою та крадійкою і не розуміла, для чого знаходжуся на цій планеті. Моєю мотивацією було просто вижити. Проєкт допоміг знайти відповіді. Впевнена, у майбутньому в мене все буде добре – я знайду роботу, здобуду освіту, буду розвиватися та працювати над собою. І викладачі не пошкодують, що віддали мені перемогу», – розповіла переможниця.

Директорка Школи леді Тетяна Мокріді сказала, що найбільшою перемогою пані Мазур є відмова від наркотиків.

«Вона попрацювала над собою трішки більше за інших. Був момент, коли Женя занурилась у себе і зробила правильні висновки. Найбільша її перемога – відмова від наркотиків, на які вона добряче присіла. Вся команда важко переживала її ломки, емоційні перепади, численні виклики швидких. За грубою "пацанкою" приховувалася добра дівчина, яка здатна сформулювати свою думку і має бажання стати лідером», – говорить вона.

Нагадаємо, перший випуск четвертого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» вийшов 17 лютого 2020 року.

Політтехнологиня, журналістка й колишня членкиня Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Тетяна Мокріді стала директоркою школи леді в четвертому сезоні проєкту «Від пацанки до панянки» на Новому каналі. Завучами Школи леді на проєкті стали телеведуча і мистецтвознавець Катерина Виноградова та місіс «Україна-Всесвіт» Ірина Зайцева.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY