detector.media
23.05.2020 16:22
На СТБ оголосили дату прем'єри третього сезону реаліті «Наречена для тата»
На СТБ оголосили дату прем'єри третього сезону реаліті «Наречена для тата»
Героями нового сезону проєкту стануть одразу вісім чоловіків.

Третій сезон реаліті «Наречена для тата» вийде в ефір 5 червня о 19:00. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

«Цього року у нас дуже цікаві тати – наприклад, чемпіон світу з пауерліфтингу, хіромант, багатодітний батько, дауншифтер-винахідник веломобілів, банківський працівник, боксер і навіть мільйонер. Одного з татусів нам на проєкт запропонувала його ексдружина, тому що дуже хотіла допомогти йому знайти наречену. Проте, був і такий випадок, коли колишня робила все, аби завадити новим стосункам нашого героя», – розповідає директорка творчої студії СТБ, що створює романтичні реаліті «Холостяк» і «Наречена для тата», Анна Калина.

«Наречена для тата» – це перша адаптація популярного в Америці шоу «Single Dad Seeking» компанії Discovery Media Ventures, яка допомагає самотнім татусям знайти нове кохання і маму для своїх дітей.

Реаліті вперше стартувало на СТБ у 2018 році. За підсумками першого сезону склалася пара – Юрій Шпилька і Тетяна Сириця. До проєкту чоловік сам виховував 8-річного сина Юрчика. Менше, ніж через рік, пара зіграла весілля, і сьогодні в них є спільна дитина. Після другого сезону проєкту залишилися разом батько двох дочок Григорій Липовецький з Ізраїлю та Віта Гончаренко.

Нагадаємо, про підготовку третього сезону реаліті «Наречена для тата» стало відомо у вересні 2019 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY