detector.media
23.05.2020 13:59
Визначено переможницю десятого сезону реаліті-шоу «Холостяк»
Визначено переможницю десятого сезону реаліті-шоу «Холостяк»
22 травня відбувся фінал романтичного реаліті-шоу «Холостяк-10» на СТБ. У заключному випуску за серце головного героя Максима Михайлюка боролися дві дівчини – Дар'я Ульянова і Дана Оханська.

Про це пише «Сегодня».

Обручку від «холостяка» отримала 23-річна Дар'я Ульянова з Кривого Рогу. Вона - майстер спорту з художньої гімнастики, працює в студії елегантного спорту тренером по стретчінгу.

Дар'я закінчила Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського за спеціальністю «акторська майстерність драматичного театру і кіно».

Останнє на проєкті побачення пари закінчилось тим, що Максим просто пішов, залишивши Дар'ю у сльозах. Проте під час вибору переможниці віддав перевагу саме їй, зазначивши, що має до дівчини почуття.

Друга фіналістка, телеведуча і власниця модельного агентства Дана Оханська прокоментувала вибір Максима у своєму інстаграмі.

«Приходиш ти в ресторан. Тобі дають меню. І в ньому 2 страви: проста і зрозуміла яєчня та щось абсолютно нове з незнайомими тобі інгредієнтами… Хтось обирає яєчню. Щоб не заморочуватися. І це нормально. Ну і нічого, що вже таких яєчень мільйон разів в житті "куштував". Зате перевірено і надійно. Рано чи пізно, може, і набридне одне і те ж саме, але нехай… А от гурман обов’язково зробить інший вибір. Для нього — все найкраще, найпікантніше та найособливіше», - написала вона.

Нагадаємо, прем'єра десятого сезону романтичного реаліті «Холостяк» в ефірі СТБ відбулась 6 березня. Головним героєм став 34-річний пілот, власник льотної школи в США Максим Михайлюк.

Раніше головний герой «Холостяк-9» Микита Добринін одружився із переможницею шоу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY