detector.media
22.05.2020 21:06
Lionsgate випускає у дистрибуцію український фільм «Спадок брехні»
Lionsgate випускає у дистрибуцію український фільм «Спадок брехні»
Також компанія опублікувала офіційний міжнародний трейлер шпигунського трилера.

Про це повідомила у Facebook Асоціація кіноіндустрії України.

Стрічка режисера та автора сценарію Адріана Бола «Спадок брехні» вийде у США на DVD, діджитал та VOD-платформах 28 липня.

Події фільму розгортаються в Києві. Мартін Бакстер, колишній оперативник МІ6, змушений знову повернутись у світ шпигунства, щоб захистити молоду українську журналістку Сашу Степаненко, яка просить його допомоги у розкритті шокуючої правди про секретні операції міжнародних спецслужб.

Головну роль Мартіна Бакстера виконує Скотт Адкінс («Американський вбивця», «Доктор Стейндж», «Тридцять хвилин до опівночі», «Нестримні 2»). Також у ролях: Юлія Соболь, Анна Буткевич, Онор Ніфсі, Мартін МакДугалл та інші.

Продюсери фільму: Алла Бєлая та Дмитро Суханов (Україна), Марк Фоліньйо та Грант Бредлі (Велика Британія), Кшиштоф Солек (Польща), Лариса Гутаревич (Україна).

З української сторони партнером по ко-продукції виступила компанія Toy Cinema, учасник Film Industry Association of Ukraine. Стрічку створено за підтримки Держкіно України.

Нагадаємо, кінопроєкт спільного виробництва України та Великої Британії «Спадок брехні / Legacy of Lies» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY