detector.media
21.05.2020 16:59
Канал М1 покаже благодійний музичний марафон для допомоги лікарям, які боряться з COVID-19
Канал М1 покаже благодійний музичний марафон для допомоги лікарям, які боряться з COVID-19
Концерти за участі Alina Pash, гурту «Бумбокс», гурту «Друга Ріка» та інших українських зірок зможуть почути і подивитися люди з порушенням слуху.

Телеканал М1 та ютуб-канал «Чоткий паца» проведуть благодійний музичний̆ марафон «Сміливе серце», під час якого збиратимуть кошти на придбання засобів захисту та обладнання для лікарів, які боряться з коронавірусною інфекцією. У рамках марафону 23 та 30 травня, о 19:00, покажуть два онлайн-концерти. Про це повідомляє пресслужба ком’юніті-агенція OMG agency.

Благодійний марафон «Сміливе серце» організовують OMG agency, телеканал М1, асоціація ВАМП, фестиваль Atlas Weekend та квитковий оператор Ticketsbox.

Подякувати лікарям можна на сторінці благодійного фонду Пацієнти України, або надіславши SMS із будь-яким текстом на номер 88001 (вартість 1 повідомлення – 20 грн.) Усі зібрані кошти спрямують на придбання засобів захисту для медиків.

Нагадаємо, телеканал «1+1» з 3 по 8 травня в форматі онлайн-концерту провів благодійний марафон «Ти не один», під час якого збирав кошти на придбання засобів індивідуального захисту для лікарів, які боряться з COVID-19. Виробництвом марафону займалося управління «Великих розважальних шоу» «1+1 продакшн». Під час благодійного марафону зібрали понад 2 мільйона гривень.

Фото: OMG agency

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY