detector.media
21.05.2020 14:27
VoxCheck та програма «Соромно» домовилися про партнерство
VoxCheck та програма «Соромно» домовилися про партнерство
У програмі «Соромно» тепер виходитиме рубрика VoxCheck, прем’єра якої відбулася 20 травня.

Фактчекінговий проект VoxCheck та авторська програма Яніни Соколової «Соромно» тиждень тому домовилася про інформаційне партнерство. Про це головний редактор проєкту VoxCheck Максим Скубенко повідомив на своїй сторінці в Facebook та підтвердив «Детектору медіа».

Щодо умов партнерства він відповів: «Працюємо, бо маємо спільні цінності – умов немає».

Рубрика має бути постійною. У ній розповідатимуть, за яку брехню політикам «має бути соромно». Виробництвом рубрики повністю займається команда VoxCheck. Вони аналізують й спростовують заяви різних політиків на різні теми.

Як писав ДМ, ведуча Яніна Соколова перезапустила проєкт «Як вам не соромно», з 8 квітня програма «Соромно» виходитить на YouTube

Нагадаємо, ведуча Яніна Соколова запустила новий авторський проєкт «Як вам не соромно» на телеканалі «Україна 24». Прем’єра програми відбулася 19 березня. Про шоу читайте тут

Загалом вийшло три випуски шоу. 3 квітня телеканал «Україна 24» призупинив виробництво авторського шоу Яніни Соколової до осіннього телевізійного сезону, посилаючись на карантин. Оголошення про тимчасове припинення виходу програми з'явилось після увімкнення в ефір депутата Гео Лероса щодо «плівок Єрмака». У пресслужбі «Медіа Групи Україна» сказали, що зі змістом програми рішення не пов'язане. 

Джерело «Детектора медіа» з «Медіа Групи Україна» повідомило, що рішення про призупинення «Як вам не соромно» прийнято через те, що проєкт дорогий у виробництві, але має низькі показники телеперегляду - нижчі, ніж у повторів Савіка Шустера.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY