detector.media
20.05.2020 20:30
Українська стрічка «Тільки Диво» отримала нагороду міжнародного кінофестивалю в Румунії
Українська стрічка «Тільки Диво» отримала нагороду міжнародного кінофестивалю в Румунії
Відзначили роботу режисера та оператора.

Фільм «Тільки Диво» отримав нагороду Міжнародного кінофестивалю для дітей та юнацтва WonderFest, що пройшов з 12 по 16 травня в Бухаресті (Румунія). Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

Стрічку нагородили за найкраще візуальне рішення та операторську роботу, відзначивши режисера Олену Каретник та оператора Дмитра Саніна.

«Тільки Диво» – це історія про юнака Северина та його сестру Аніку, які задля порятунку хворого батька долають низку випробувань та потрапляють у вир пригод. Події фільму розгортаються у переддень свята Миколая.

Ролі у стрічці виконали: Георгій Ярмоленко, Марія Тараненко, Анжеліка Савченко, Євген Ніщук, Марія Герасименко, В'ячеслав Хостікоєв, Софія Саніна, Сергій Озіряний, Петро Міронов.

Фильм «Тільки Диво» став переможцем 10-го пітчингу Держкіно та отримав від держави фінансування в 44 млн грн (загальний бюджет виробництва – 62 млн грн). 

Зйомки фільму розпочалися в Карпатах у грудні 2017 року, а завершились у липні 2018-го у Франції.

Виробник – Kazka Production. Прем’єра фільму в Україні відбулася 19 грудня 2019 року.

У 2019 році стрічка отримала спеціальний приз журі 15-го Міжнародного кінофестивалю фільмів для дітей та юнацтва «Ролан» у Єревані (Вірменія).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY