detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
20.05.2020 10:47
Зеленський чекає від журналістів пропозицій формату наступної пресконференції
Зеленський чекає від журналістів пропозицій формату наступної пресконференції
Президент України Володимир Зеленський попросив журналістську спільноту запропонувати формат для його наступного спілкування з журналістами.

Про це він сказав на початку пресконференції 20 травня, коментуючи відмову в акредитації низці ЗМІ.

Володимир Зеленський сказав, що готовий відповідати на будь-які запитання. Але, зауважив він, в Україні 40 тисяч журналістів. Тому «наступного разу чекаємо від журналістської спільноти пропозицій» щодо формату пресконференції та спілкування з журналістами, додав він.

Нагадаємо, на пресконференцію Володимира Зеленського 20 травня не акредитували знімальні групи щонайменше двох каналів – UMN (skrypin. ua) та «Настоящее время» – та журналістів п’яти видань: «Український тиждень», «Букви», Delo.ua, «Бабель», «Главком», а також авторку проєкту «Соромно» Яніну Соколову.

На пресконференцію акредитували представників близько 70 медіа, повідомила «Детектору медіа» прессекретарка президента Юлія Мендель. Зокрема, за даними журналіста «Детектора медіа», на пресконференції присутні працівники «каналів Медведчука» – 112, NewsOne, ZIK, сайту Анатолія Шарія та особисто Дмитро Гордон.

Офіс президента анонсував, що у зв’язку з карантином кількість представників медіа, які зможуть взяти участь у заході, буде обмеженою.

Попередню пресконференцію (свою першу на посаді президента) Володимир Зеленський проводив 10 жовтня 2019 року. Тоді вона була в форматі пресмарафону. Президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY