detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
19.05.2020 18:00
Низка каналів покаже пресконференцію Володимира Зеленського (ДОПОВНЕНО)
Низка каналів покаже пресконференцію Володимира Зеленського (ДОПОВНЕНО)
Пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться 20 травня, о 10:30, у Маріїнському палаці. Її транслюватимуть онлайн у соцмережах на офіційних сторінках Офісу президента, а також покажуть канали «UA: Перший», NewsOne, 24 канал, hromadske, «1+1», «Еспресо» та Прямий канал.

«UA: Перший» та «Українське радіо» покажуть пресконференцію в спецвипуску «Теми дня».

24 канал планує транслювати пресконференцію повністю, але можливі зміни.  

«1+1» та «1+1 International» транслюватимуть пресконференцію наживо, а також висвітлюватиме у новинах.

hromadske покаже пресконференцію повністю на всіх своїх платформах. Захід висвітлюватимуть в усіх наявних форматах: прямий ефір, новини на сайті, а також документальне відео за результатами пресконференції.

«Еспресо» транслюватиме пресконференцію. «У яких обсягах – будемо вирішувати протягом події. Якщо Зеленський говоритиме 12-14 годин, як це було минулого разу, обов'язково будемо перериватися на випуски новин, коментарі, інші важливі трансляції – засідання ВР, Кабміну тощо», – розповіли на каналі.

Прямий канал так само наживо та повністю транслюватиме пресконференцію.

5 канал не зможе транслювати наживо пресконференцію, оскільки показуватиме телеуроки для школярів 7-х класів. Проте захід будуть висвітлювати у випусках розмовних студій «Час новин» та «Інфовечір».

NewsOne, окрім прямої трансляції пресконференції, проведе спецмарафон «Рік президента».

СТБ не транслюватиме пресконференцію, канал планує випустити сюжет в рамках «Вікна-новини».

Крім того, пресконференцію транслюють «112 Україна», 4 канал, «Наш», ZIK,  «Украіна 24», ATR, канал «Київ» та «Скрипін.ua».

«Детектор медіа» не отримав відповіді від телеканалів: «Україна» та «Україна 24», ICTV, Новий канал, «112 Україна», ZIK та «Інтер».

Нагадаємо, пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться в середу, 20 травня, о 10:30. У зв’язку з карантином кількість представників медіа, які зможуть взяти участь у заході, буде обмеженою.

Перший і поки останній раз Володимир Зеленський на посаді президента проводив пресконференцію 10 жовтня 2019 року. Тоді вона була в форматі пресмарафону. Президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

У квітні 2020 Офіс президента повідомив, що Володимир Зеленський після завершення карантину обов’язково дасть пресконференцію щодо підсумків року президентства. Однак з форматом заходу на той момент ще не визначилися.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY