detector.media
19.05.2020 14:05
В Україні зняли карантин-серіал «За вікном» (ВІДЕО)
В Україні зняли карантин-серіал «За вікном» (ВІДЕО)
Зйомки відбувалися в умовах карантину за допомогою дронів.

Над кожною з 18 серій працювали різні сценаристи та режисери. Ініціатором створення серіалу став сценарист і продюсер Володимир Нагорний. Про це повідомляє пресслужба продакшну «Фан Філмз», який виробляє серіал.

Карантин-серіал «За вікном» знімали дистанційно через вікна та балкони квартир, в яких живуть актори, за допомогою дронів. У кожній серії – окрема історія про те, як українці переживають карантин, запроваджений через коронавірус. Епізоди знято в різних жанрах: комедія, драма, мелодрама, хоррор, містика, фантастика тощо.

До проєкту долучилися 18 режисерів і понад 40 професыйних акторів. Автори називають ім'я одного з них - це Георгій Делієв.

Зйомки відбувалися в Києві, Одесі та Івано-Франківську. На знімальних майданчиках працювали оператор-постановник, який забезпечував необхідне освітлювальне обладнання, та оператор дрона, який використовував засоби індивідуального захисту. Режисери керували процесом дистанційно з власних квартир. Наприклад, один із них – Сергій Пудич – із Рима. Звук актори записували самостійно. Композитор, звукорежисер та режисер монтажу працювали вдома в умовах ізоляції. Репетиції короткометражок відбувалися онлайн за допомогою сервісу Zoom.

На YouTube-каналі серіалу вже вийшов перший епізод, який називається «На пиво з другом».

За словами творців проєкту, наразі ведуться перемовини з телеканалами та сервісами веб-телебачення. Якщо серіал стане популярним, буде знято другий сезон. Планується, що він стане міжнародним, адже до зйомок збираються залучити команди із США, Канади і Франції.

«Фан Філмз» - українська кінокомпанія, що спеціалізується на виробництві комедій та сімейних фільмів. Засновник – сценарист та продюсер Володимир Нагорний, сценарна команда якого працювала, зокрема, над стрічкою «DZIDZIO Контрабас» (перемога в номінації «Вибір глядача» премії «Золота дзиґа – 2018»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY