detector.media
Дмитро Золотухін
18.05.2020 20:22
Гордон просто не зміг вчасно зупинитися

Колись "на зарє Громадського" та у розпал війни з рашистами, у них в хабі була дискусія із запрошеними іноземними експертами. Насті Станко тоді закидали її журналістську роботу з представниками проросійських терористів.

Вона вяленько відмахувалася, що це, ніби, така журналістська професія - працювати з обома сторонами і демонструвати усе об'єктивно.

Дискусія на івенті Громадського вже почала накалятися, аж ось ліберальні, але героїчні журналісти Громадського закликали запрошеного представника з британського телеканалу (може BBC, вже не пам'ятаю) включитися і дати "атвєт знатоков".

Тоді сивочолий і втомлений нарзаном британський журналіст узяв слово і розповів про їхню вітчизняну дискусію щодо можливості надання ефірного часу представникам Ірландської Республіканської Армії (ІРА). Він розказав, що аргументи були ті самі. Але тоді, експертна спільнота британських вотчдогів (яка, в першу чергу, існує, на відміну від української) вирішила, що, оскільки, одним з засобів ІРА є терористична діяльність, яка включає сіяння страху шляхом медіа-впливу на громадян, то надання ефірного часу представникам ІРА - це сприяння тероризму...

Коротше, ІРА на телевізорі не було. А Настя Станко якось швиденько ту дискусію згорнула.

Я от нещодавно бачив, як пан Гордон з пані Бацман п'ють горілку за сайт "Гордон". Мабуть, просто не змогли вчасно зупинитися. Журналісти теж люди!

Джерело: Фейсбук

Від редакції: Дмитро Гордон випустив відеоінтерв'ю з депутаткою Держдуми Наталею Поклонською та колишнім ватажком бойовиків ОРДЛО Ігорем Гіркіним (Стрілком).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY