detector.media
18.05.2020 19:23
Зеленський проведе пресконференцію 20 травня (ДОПОВНЕНО)
Зеленський проведе пресконференцію 20 травня (ДОПОВНЕНО)
Кількість учасників пресконференції буде обмежена через пандемію коронавіруса.

Про це повідомляє НВ з посиланням на власні джерела.

Власні джерела в Офісі президента підтвердили «Детектору медіа» дату проведення пресконференції. Спілкування президента з журналістами, за їхніми словами, буде відбуватися наживо.

Водночас Ірина Побєдоносцева, керівниця департаменту інформаційної політики Офісу президента, відповіла на запитання, коли буде повідомлено про дату та місце пресконференції: «Ми проанонсуємо, як буде визначено».

Анонс події, як повідомляють джерела в ОПУ, планують оприлюднити вранці 19 травня на сайті Офісу президента. Акредитація, як зазначають, відбуватиметься в пресслужбі ОПУ.

Попередньо відомо від джерел, що пресконференція триватиме з 10:30 до 12:00.

Доповнено: 19 травня пресслужба президента анонсувала проведення пресконференції 20 травня о 10:30 у Маріїнському палаці.

У зв’язку з карантином кількість представників медіа, які зможуть взяти участь у заході, буде обмеженою. Пресслужба президента просить від одного ЗМІ акредитувати тільки одного журналіста, а також одного фотографа або одного відеооператора. Вхід на пресконференцію буде організовано через Маріїнський парк з боку уряду.

Для акредитації необхідно до 15:00 19 травня надіслати на адресу apu@apu.gov.ua таку інформацію:

  1. Прізвище, ім'я та по батькові.
  2. Назва ЗМІ.
  3. Посада.
  4. Телефон.
  5. Копія редакційного посвідчення.

Підтвердження акредитації буде надіслано на вказану в листі електронну адресу.

Прес-конференція транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних сторінках Офісу президента.

Сигнал трансляції для телеканалів буде доступним за такими посиланнями:

Також сигнал роздаватиметься через ЦКУ.

Перший і поки останній раз Володимир Зеленський на посаді президента проводив пресконференцію 10 жовтня 2019 року. Тоді вона була в форматі прес-марафону. Президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

У квітні 2020 Офіс президента повідомив, що Володимир Зеленський після завершення карантину обов’язково дасть пресконференцію щодо підсумків року президентства. Однак з форматом заходу на той момент ще не визначилися.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY