detector.media
18.05.2020 15:05
МОН підготувало урок до Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу для 7-11 класів
МОН підготувало урок до Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу для 7-11 класів
В уроці взяли участь правозахисниця Таміла Ташева, кінорежисер і сценарист Наріман Алієв, головна редакторка онлайн-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва та народна артистка України Джамала.

До Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, 18 травня, Міністерство освіти і науки підготувало для учнів 7-11 класів спеціальний урок про історію кримських татар. Про це повідомляє МОН на своїй сторінці в Facebook.

«Нині ми закликаємо усіх батьків та педагогів поговорити з дітьми про непросту історію кримських татар, біль та втрати, яких зазнав народ. Ми віримо, що наша спільна пам'ять посилить кожного, допоможе нам разом будувати краще майбутнє. <…> Кожен із нас має знати правду про страшну трагедію, що зламала долі 180 тисячам кримських татар у 1944 році», – йдеться в повідомленні.

Цей спецурок можна подивитися на ютуб-каналі відомства за посиланням.

Нагадаємо, до Дня пам'яті та примирення, 8 травня, Міністерство освіти і науки показало для учнів 8-11 класів урок про Другу світову війну. Викладачем цього уроку став очільник Українського інституту національної пам'яті Антон Дробович.

Фото: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY