detector.media
18.05.2020 13:59
Новий канал запустив нове гастрономічне діджитал-шоу
Новий канал запустив нове гастрономічне діджитал-шоу
До карантину бренд-шеф Антон Васильєв та шеф-кухар Ілля Сьомін планували запустити своє гастро-тревел-шоу.

Новий канал 17 травня запустив нове гастрономічне діджитал-шоу «Хлебное зрелище», ведучими якого стали бренд-шеф ресторанів «Тайський привіт», «Китайський привіт», «В'єтнамський привіт» Антон Васильєв та шеф-кухар ресторанів Тin Tin і Loggerhead Bar Ілля Сьомін. Проєкт виходитиме в YouTube Нового каналу. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Виробництвом шоу займався продакшн 5K Production.

«У кожному випуску шефи отримують однаковий набір продуктів, з яких вони мають приготувати страву на свій розсуд. Жодних вишуканих інгредієнтів, лише те, що є в кожного в холодильнику. Антон та Ілля розкажуть і покажуть, як приготувати страви ресторанного рівня на будь-якій кухні. Але це надто просте завдання для досвідчених кухарів, тому під час готування кожному з шефів будуть дані певні ускладнення, з якими їм доведеться рахуватися», – йдеться в описі.

У фіналі кожного впуску зірковий експерт обиратиме кращу справу, її автор отримуватиме 100 доларів на віртуальний рахунок.

«Після завершення карантину й відкриття кордонів шеф, який збере більшу суму на рахунку, отримує всі гроші – і свої, і з рахунку суперника. Також він стає володарем головного фінального призу – гастротуру своєї мрії», – розповідають на Новому каналі.

Антон Васильєв працював на рибному заводі Аляски, стажувався в закладах Таїланду, Москви та Лондона (ресторан із зіркою Мішлен Chez) і Балі. Він також працював бренд-шефом у низці столичних закладів, серед яких – THE BURGER, THE CAKE, THE BURGER MEXICO, SHO та інші.

Ілля Сьомін – учасник всесвітнього симпозіуму MAD, організованого Рене Редзепі (NOMA) у 2017 та 2018 роках, співвласник компанії з виробництва лактоферментованих продуктів Kyivkraut, а також куратор курсу «Ферментація» у першій українській школі Азії. Стажувався в пекарнях Німеччини, серед яких Pfeifle (Freiburg), і в ресторанах Бангкока (Bo.lan та Soul Food Thai).

Нагадаємо, Новий канал 14 квітня запустив діджитал-шоу «Експерти на карантині», учасниками якого стали Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк, Алла Костромічова та випускники «Супермоделі по-українськи» і «Топ-моделі по-українськи». 

14 травня Новий канал запустив на сайті та ютуб-каналі спецпроєкт «Аферисти в сітях – виклик прийнято!». Того ж дня канал запустив онлайн-ситком «#чатнуті».

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY