detector.media
18.05.2020 12:29
У Білорусі в аварії загинули двоє документалістів каналу «Настоящее Время», режисерка – у критичному стані
У Білорусі в аварії загинули двоє документалістів каналу «Настоящее Время», режисерка – у критичному стані
Документалісти знімали фільм про допомогу медикам у боротьбі з коронавірусною хворобою для проєкту «Невідома Білорусь», який виходить на телеканалі «Настоящее Время».

У Білорусі 14 травня в аварії загинули документалісти проєкту «Невідома Білорусь» – режисер Володимир Михайловський і художник-звукорежисер Максим Гавриленко. Режисерка Любов Земцова знаходиться в критичному стані в реанімації. Про це повідомляє «Настоящее Время».

Вони загинули в аварії по дорозі з Гомеля до Мінська.

«Вчора у неї (у Любові) був день народження, вони доставляли допомогу в лікарні весь день з 5 години ранку. Вони виконали важливу місію і зняли все це. Поверталися в гарному настрої. О 18:10 я розмовляла з ними, о 19:30 сталося зіткнення. По зустрічній смузі йшла на Гомель машина. Володя і Максим загинули», – розповіла мати Любові Земцової білоруській службі «Радіо Свобода».

Нагадаємо, 17 травня 2020 року в Білорусі помер засновник порталу Tut.by, хостинг-провайдера hoster.by, підприємець, громадський діяч і філантроп Юрій Зіссер. Йому було 59 років. Причиною смерті стала тривала хвороба. 

На фото Володимир Михайловський і Максим Гавриленко

Фото: Настоящее Время

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY