detector.media
15.05.2020 13:55
Новий канал запустив онлайн-ситком «#чатнуті»
Новий канал запустив онлайн-ситком «#чатнуті»
У зйомках взяли участь 12 зірок – ведучі, співаки та актори.

Новий канал 14 травня запустив онлайн-ситком «#чатнуті». Він складається з п’яти серій, які вийдуть у YouTube телеканалу. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

«Як врятувати бізнес у період карантину, але при цьому ще й звикнути до нових реалій, коли вся сім'я перебуває весь час разом? Цими питаннями задалися головні персонажі онлайн-ситкому», – йдеться в описі.

Виробництвом проєкту займався продакшн «WhyNot? Enot». Над сценарієм працювали CEO «WhyNot? Enot» Євген Таллер, Наталія Жидкова й Анастасія Єлісєєва. Актори проводили зйомки вдома за допомогою програми для відеоконференцій. «Актори реально репетирували, розводили мізансцени, подавали текст одне одному в такому форматі. Кожен з них був для себе ж і оператором-постановником, і реквізитором, і гафером, і гримером, і стилістом. Вони самі собі виставляли світло і знімали на телефони. Потім ми це відео по всьому місту їздили збирали, заливали собі і монтували. Від ідеї це зняти і до виходу серії минуло два тижні», – розповів пан Таллер.

В онлайн-ситкомі взяли участь: Ольга Сумська – власниця ресторану Анна Юріївна. Володимир Остапчук – маркетолог Зорян. Вікторія Зубрейчук – бухгалтер Соломонівна. Анна Кузіна – директор ресторану Маша. Олексій Тритенко – шеф-кухар Руслан. Валерія Товстолєс – дружина мільйонера Мілена. Руслана Писанка – мама і дружина Оля. Богдан Шелудяк – альфонс Тьома. Павло Вишняков – мільйонер Ігор. Андрій Трушковський – бізнес-коуч. Камео – Леся Нікітюк, Слава Камінська.

Нагадаємо, Новий канал 14 квітня запустив спецпроєкт «Експерти на карантині», учасниками якого стали Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк, Алла Костромічова та випускники «Супермоделі по-українськи» і «Топ-моделі по-українськи». 

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY